Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az AS Roma Szaúd-Arábiába adja el a csapat erősségét – sajtóhír

Az elmúlt napok intenzív tárgyalásai után az AS Roma nyélbe ütötte azt az üzletet, amely során értékesítik a csapat egyik húzóemberét…

(Photo by Fabio Rossi/AS Roma via Getty Images)

César Luis Merlo beszámolói szerint az AS Roma argentin támadója, Paulo Dybala hosszas huzavona végén elfogadta a szaúdi Al-Qadsiah szerződési ajánlatát, amely hároméves kontraktust ajánlott részére évi 20 millió eurós fizetéssel. A közel-keleti csapat 15 millió eurós átigazolási díjat fizethet érte a “farkasoknak”.

A 30 éves csatár 2022 nyarán hét év után hagyta el a Juventust és szegődött a Giallorossi szolgálatába. Dybala a rómaiaknál töltött első szezonjában 38 mérkőzés alatt 18 gólt és nyolc előkészítést jegyzett, míg a 2023-2024-es kiírásban minden sorozatot figyelembe véve 39 meccsen 16 találat és tíz gólpassz fűződött a nevéhez. Ugyanakkor a világbajnok támadó gyakran bajlódott különféle sérülésekkel, nem egyszer a legfontosabb meccseken is csak csereként jutott szóhoz, korlátozottak a játékpercei.

Dybalát jövő nyárig köti szerződés a fővárosiakhoz, és a korábbi hírek szerint nyitott lett volna a megállapodás kitöltésére, Di Marzio azonban most arról számolt be, hogy az argentin klasszis nem érzi úgy, hogy alapemberként számítanának rá a “farkasok” a következő idényben, így elbizonytalanodott a közös folytatást illetően.

Az olasz sajtó értesülései szerint az elmúlt napokban már a Roma sürgette a játékos távozását, hogy spórolhassnak annak magas fizetésén és további erősítéseket hajtsanak végre a játékoskeretben.