Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fehérvár: “Ennek a teljesítménynek valószínűleg lesznek következményei…”

A Fehérvár kettős vereséggel fejezte be nemzetközi kupaszereplését a Konferencialigában…

(Photo by Robert Szaniszló/NurPhoto via Getty Images)

A Fehérvár nyáron kinevezett vezetőedzője, Pető Tamás élesen bírálta játékosai hozzáállását, miután a piros-kékek hazai környezetben 2-0-s vereséget szenvedtek a ciprusi Omonia Nicosiától, és kiestek a Konferencialiga selejtezőjének harmadik fordulójában:

“Egyszerűen az első félidőben hiányzott belőlünk mindaz, ami ahhoz kell, hogy megnyerjük az ilyen mérkőzéseket: a dinamika, a gyorsaság, az agresszivitás, a pozitivitás. Nagyjából minden. Ennek hangot is adtam a szünetben, ennek volt betudható, hogy a fordulás után azért jobban játszottunk, bár nagyon messze vagyunk attól, amit a felkészülés alatt tudtunk mutatni. Közhelyeket tudnék puffogtatni, hogy fáradtak vagyunk, nem tudtunk edzeni, de egy csapat nem engedheti meg magának, hogy ilyen játékot produkáljon, mint mi az első félidőben. Ez abszolút hozzáállás kérdése, a fáradtságot el lehet tüntetni motivációval, akiben meg nincs meg a motiváció, az nem fog játszani. Ennek a teljesítménynek valószínűleg lesznek következményei…”

A Fehérvár a selejtező második fordulójában az azeri Sumqayit ellen még továbbjutott, az Omonia azonban már nagy falatnak bizonyult, így a magyar csapat befejezte nemzetközi szereplését erre az idényre.