Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Spanyolországba adta kölcsön védőjét a Napoli! – Hivatalos

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Napoli együttese hivatalos oldalán közölte, hogy kölcsönadta középhátvédjét, Natant a Real Betis csapatának.

(Photo by Matteo Ciambelli / DeFodi Images via Getty Images)

Tovább folytatódik a keret átalakítása a Napolinál Antonio Conte keze alatt. Az olasz klub ugyanis újabb távozót jelentett be a mai nap folyamán Natan személyében. A brazil játékos tavaly nyáron érkezett az RB Bragantino csapatától 10 millió euró ellenében, feladata pedig az volt, hogy pótolja a Bayern Münchenhez távozó Kim Min-jae-t. A 23 éves védő viszont nem tudta hozni a tőle elvárt szintet, így a Napoli úgy döntött, hogy egy évet követően már készek is túladni rajta. A középhátvédet ugyanis az olasz gárda kölcsönadta a Real Betis csapatának, akik opciós vásárlási jogot is szereztek Natanra. A kölcsönvételért 1 millió eurót fizetett a Betis, az opciós vásárlási jog aktiválásáért pedig további 8 millió eurót kell majd fizetniük, amennyiben elégedettek lesznek a brazil teljesítményével.

Natan a Napoli színeiben az előző szezonban összesen 21 meccsen léphetett pályára, amelyeken 1 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2028 nyaráig köti a Napolihoz. Piaci értékét 12 millió euróra teszi a transfermarkt.