Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: eltiltotta középpályását a rajt előtt a Tottenham!

A hétvégén, pontosabban péntek este elrajtol a Premier League 2024/25-ös idénye, amely a Tottenham együttese számára házon belül mondhatni,  nem indul a legjobb előjelekkel (…)

(Photo by Warren Little/Getty Images)

 

(…) A Spurs a forduló hétfői záró mérkőzésén, az újonc Leicester City vendége lesz, ahol egészen biztosan nem számíthat majd középpályására, Yves Bissoumára, akit a klub eltiltással sújtott, azok után, hogy a 27 esztendős mali válogatott középpályás kitett egy videót a közösségi médiában arról, hogy szabadidejében ’tiltott szert’ használt.

Ange Postecoglou menedzsert az sem hatotta meg, hogy kiderült, csupán úgynevezett ‘nevető gázról’ beszélhetünk, Bissoumának viselnie kell a tette következményeit, így a klub egy meccsre, a bajnoki nyitányról eltiltotta a játékost, aki nem is edzhet együtt addig az első csapattal.

“Bissoumát eltiltottuk a hétfői találkozóról. Meg kell alapozni a bizalmát mind előttem, mind pedig a csapattársai előtt! Tudnia kell, hogy a viselkedés az első, sugallnia kell, hogy maximálisan lehet rá számítani. Az ajtó nyitva áll előtte a továbbiakban!” – kommentálta az  esetet a Spurs honlapján Postecoglou menedzser.

 

A Leicester City – Tottenham találkozót hétfőn a Match 4 élőben közvetíti majd 21:00-tól!