Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Puskás Akadémia: “Nagyon értékelem, hogy tovább tudtunk jutni”

A Puskás Akadémia 3-3-as döntetlent játszott az Ararat-Armenia ellen, ezzel továbbjutott a Konferencialiga playoff-körébe…

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A Puskás Akadémia vezetőedzője, Hornyák Zsolt elégedett volt, hogy csapata kiharcolta a továbbjutást, mert kemény küzdelemre számított az Ararat-Armenia ellen:

“Többet kellett volna birtokolnunk a labdát, az ellenfél emberhátrányban volt a végén. Felesleges hibát követtünk el a harmadik gólnál, de aztán Favorovnak volt egy nagyon jó szabadrúgása, ami mindent hozott. Megmondom őszintén, én nagyon féltem ettől a mérkőzéstől, mert tudtam, hogy milyen ereje van az Araratnak, és hogy mennyire felépült az örmény foci. Nagyon értékelem, hogy tovább tudtunk jutni.”

“Tudjuk, hogy a Fiorentina nem egyszerű ellenfél. Sokkal jobb játék fog kelleni, mert egy nagyon nívós ellenféllel szemben lépünk pályára, de bízok a csapatomban, hogy jó mérkőzést fogunk játszani velük” – tette hozzá a tréner a következő párharcról.

A felcsúti gárda a Konferencialiga főtáblájára való kerüléséért az olasz Fiorentinával mérkőzik meg, az első meccset jövő csütörtökön Firenzében rendezik, a visszavágóra egy héttel később a Pancho Arénában kerül sor.