Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: szerződést hosszabbított nagy reménységével a Juventus! – Hivatalos

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított támadójával, Kenan Yildizzel.

(Photo by Daniele Badolato – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

A Juventus gárdája a mai nap folyamán hivatalos közleményben tudatta, hogy sikerült megállapodniuk Kenan Yildizzel a közös folytatásról. Az “Öreg Hölgy” egyik legnagyobb jövőbeni reménysége ugyanis új szerződést írt alá a csapattal. A 19 éves játékos a közelmúltban már egyszer aláírt egy új, 2028 nyaráig szóló kontraktust a torinói csapattal, ám most újból tárgyalóasztalhoz ültek a felek, hogy egy újabb megállapodást kössenek. Yildiz számára ez a hosszabbítás több szempontból is nagyon kedvező eredményekkel járt. Egyrészt a fizetését jelentősen megemelték, ami a korábbi 300 ezer eurós éves keresetéről 1 millió euróra emelkedett, ez pedig különböző bónuszokkal az 1,6 millió eurót is elérheti. Másrészt megkapta a csapat ikonikus 10-es mezszámát, amit korábban Michel Platini, Roberto Baggio vagy épp Alessandro Del Piero is viselt.

Kenan Yildiz a tavalyi szezonban robbant be a Juventus felnőttei közé, ahol első szezonjában 32 mérkőzésen 1086 percet tölthetett a pályán, ez idő alatt pedig 4 gólt és 1 gólpasszt jegyzett. Új szerződése 2029 nyaráig köti őt a Jvuentushoz.