Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb ajánlatot tett a Juventus az Atalanta középpályásáért – sajtóhír

Az olasz sajtóban már hetek óta téma az Atalanta holland középpályásának klubváltása…

(Photo by ANP via Getty Images)

A Corriere dello Sport információi szerint a Juventus együttese 52+7 millió eurós ajánlatot tett az Atalantának Teun Koopmeiners szolgálataiért cserébe, amely már majdnem megegyezik a bergamóiak által kért 60 millió euróval, azonban a torinóiak részletekben, több éven keresztül szeretnék törleszteni az összeget.

A 26 éves holland válogatott középpályás három évvel ezelőtt 14 millió euróért cserébe igazolt az AZ Alkmaartól a La Deához. Koopmeiners azóta minden sorozatot figyelembe véve 129 mérkőzésen 29 gólt jegyzett a bergamóiak színeiben. A játékos már nyíltan közelte a klubjával, hogy szeretne a Juventushoz igazolni, az Atalanta nem is nevezte őt a szerdai, európai Szuperkupa-mérkőzésre, ennek ellenére a felek közt továbbra sem született megegyezés az átigazolásáról.

Koopmeiners a jelentős átalakulás alatt álló Juventus egyik legfontosabb nyári szerzeménye lehetne, ha sikerülne nyélbe ütni az üzletet.

A holland játékos 2020 óta 21 mérkőzésen lépett pályára az Oranje színeiben, azonban az idei Európa-bajnokságot sérülés miatt kihagyni kényszerült.