Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatért a korábbi játékosa a Honvédhoz – HIVATALOS

A héten tulajdonosváltáson átesett Budapest Honvéd egy új játékos érkezéséről számolt be…

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A Budapest Honvéd hivatalos oldalán tudatta, hogy visszatért a klubhoz annak egykori saját nevelésű támadója, Ihrig-Farkas Sebestyén.

A 30 esztendős csatár annak idején három évet töltött a Magyar Futball Akadémián, fiatalon volt az olasz Parma játékosa, majd 2014 nyarától újabb másfél éven keresztül futballozott Kispesten, ezidő alatt debütált az NB I-ben 2014 októberében, később pedig a Kozármisleny, a Békéscsaba, a Budafok, a Vasas és legutóbb a BVSC játékosa volt.

“Nagyon örülök, hogy vissza tudtam térni a Honvédhoz, hiszen itt nevelkedtem az akadémián, itt mutatkoztam be az első osztálytan, és amióta elmentem, mindig is bennem volt, hogy jó lenne egyszer visszatérni. Örülök, hogy itt lehetek, nagyon jó öltözőbe érkeztem, amit azért is szeretnék kiemelni, mert eddig kétszer voltam feljutó csapat tagja és a sikerek alapja a megfelelő öltöző, a jó hangulat. Nagy potenciált látok a keretben, természetesen időre van szükség, de pozitív érzéseim vannak, bízom abban, hogy szép szezon áll előttünk. A felkészülést nem a csapattal végeztem, így még utol kell érni magam, nagyon köszönöm a Honvéd stábjának, Máriás Fanninak, Kolozs Barbarának és Szabados Krisztiánnak a munkát, sokat segítenek abban, hogy minél hamarabb jó formába kerüljek. A tehetséges fiatalok mellett vagyunk egy páran a keretben, akik megéltünk már ezt-azt, úgy érzem, hogy rengeteget fejlődtem az elmúlt nyolc évben, szeretném ezt a pályán bizonytani és kamatoztatni a tapasztalataimat” – nyilatkozta a hazatérő futballista.