Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Fradi győztes gólját szerző csatár úgy érezte, mindenképpen lőnie kell

A Ferencváros 1-0-s győzelmet aratott az Újpest ellen a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) 4. fordulójában…

(Photo by Ben Roberts Photo/Getty Images)

A Ferencváros győztes gólját a 92. percben a korábban sokat kihagyó Tosin Kehinde szerezte az Újpest ellen, aki a Nemzeti Sportnak adott interjújában az elmúlt időszak megpróbáltatásairól is beszélt:

“Nehéz időszakon vagyok túl. Miután aláírtam a Ferencvároshoz, olyan balszerencsés voltam, hogy az első felkészülési mérkőzésünkön megsérültem és operálni is kellett. A sérülés sosem jön jókor, de hogy az első edzőmeccsen ilyen peches legyek… Amikor kiderült a diagnózis, hirtelen nem akartam elhinni. A felépülésem több mint öt hónapot vett igénybe, de végig hittem benne, eljön az én időm. Sokat vártam erre a gólra, de megérte!”

“Úgy éreztem, ha oda kerülök, ezúttal mindenképpen lőni kell. Nem tudom honnan jött ez a megérzés, de végül is a lényeg, hogy bejött. Amikor a labda elhagyta a lábamat, éreztem, tökéletes helyre megy, nehéz lesz védeni. Ezt követően már csak arra emlékszem, hogy a kupac alján a túlélésért küzdök” – elevenítette fel a gólját a 26 éves nigériai támadó.

“A felkészülés első napjától száz százalékon pörögtem, izgatottan vártam az új idényt, és éreztem, végre a szakmai stáb is bízik bennem. Nigériában születtem, hat éves voltam, amikor a családommal Angliába költöztünk, onnantól arról álmodtam, hogy zsúfolt lelátók előtt gólokat szerzek. Akkoriban Manchesterben olyan sztárok futballoztak, mint Cristiano Ronaldo, Ryan Giggs, vagy éppen Ruud van Nistelrooy, példaképből nem volt hiány. A mostani gól az önbecsülésemnek is rendkívül jót tett, remélem, mostantól jön a többi gól is” – tette hozzá a játékos.

A zöld-fehérek jövő csütörtökön az Európa-liga selejtezőjének playoff-körében lépnek pályára a bosnyák Borac Banja Luka ellen hazai környezetben.