Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Közülük kerülhet ki a Honvéd új edzője – sajtóhír

Ahogyan arról beszámoltunk, a csütörtöki naptól új tulajdonos vette át a Budapest Honvéd irányítását…

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

Csertői Aurél távozása után az NB II hétvégi fordulójában Djordje Kamber és Paulik István irányíthatja a Budapest Honvédot, míg a Sportal információi szerint az új főállású vezetőedző a tartalékcsapat edzője, Laczkó Zsolt, valamint a kispesti kötődéssel szintúgy rendelkező Mátyus János és Szamosi Tamás közül kerülhet ki.

“Ebben a helyzetben nem az a fontos, hogy felforgassuk a csapatot vagy egészen mást kezdjünk el gyakorolni, a lényeg az, hogy kizárjuk a külső körülményeket és kizárólag a vasárnapi mérkőzésre koncentráljunk. Játékosként is az utolsó pillanatig küzdöttem, edzőként is azt vallom, hogy megalkuvás nélkül kell menni előre a győzelemért, a Honvédért. Négy edzésünk volt Csertői Aurél távozása után, a gyakorlások mellett próbáltunk minél többet beszélgetni is a játékosokkal, hiszen fizikailag, taktikailag és fejben is a lehető legjobban felkészüljünk a vasárnapi bajnokira. Igyekeztünk mentálisan is erősíteni a srácokat, hogy higgyenek magukban, kellő önbizalommal fussanak ki a pályára. Ha úgy játszunk, ahogyan azt tervezzük, és amire képesek vagyunk, akkor nyerhetünk az Ajka ellen” – mondta el a kispadra beugró Kamber.

Az egymást követő második idényét az NB II-ben kezdő Honvéd az első három forduló alatt négy pontot szerzett a másodosztály új idényében.

A lap úgy tudja, hogy a jövő hét elején jelenthetik be a kispestiek újdonsült vezetőedzőjét.