Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megtalálták a Barcelona mellőzött támadójának új csapatát – sajtóhír

Spanyol sajtóhírek szerint a spanyol labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő FC Barcelona nagyon közel áll ahhoz, hogy eladja mellőzött brazil játékosát, Vitor Roque-t. 

(Photo by Eric Alonso/Getty Images)

A spanyol Relevo információi szerint a Barcelona csatára, Vitor Roque hamarosan a Sporting CP csapatához igazol. A hírek szerint a portugálok 20 millió eurót és bónuszokat fizetnek érte.

A katalánok sportigazgatója, Deco személyesen tárgyal a Sportinggal, és egyre biztosabbá válik az üzlet. Eleinte egyáltalán nem tűnt könnyűnek a tárgyalás, főleg Roque magas fizetése miatt, de a Sporting nem adta fel, és minden érintett fél számára kielégítő megállapodást keresett. A játékost korábban az Everton és a Bournemouth érdeklődését is felkeltette, de ők nem tudtak eddig megfelelő feltételeket ajánlani a játékosnak.

Roque 2024 januárjában csatlakozott a katalán gárdához, akiért 30+30 millió euróért vettek meg a brazil Athletico-PR csapatától, azonban azóta mindössze 319 percet játszott a La Ligában, és két gólt szerzett. Már a korábbi vezetőedző, Xavi sem számolt a támadóval, és úgy tűnik, az új tréner, Hansi Flick sem szeretné megtartani, illetve maga a játékos is távozni szeretne.