Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: a Tottenhamtől igazolt középpályást a Leicester City! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Leicester City együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződtették a Tottenham középpályását, Oliver Skippet.

(Photo by Plumb Images/Leicester City FC via Getty Images)

A Leicester City gárdája a mai nap folyamán hivatalos közleményben tudatta, hogy megállapodtak a Tottenhammel Oliver Skipp átigazolását illetően. A transzfer megvalósulása érdekében a “Rókák” a transfermarkt adatai szerint 23,5 millió eurót fizettek a londoni klubnak, ami különböző bónuszok teljesülése esetén elérheti a 30 millió eurót is. Skipp új csapatánál 2029 nyaráig szóló szerződést írt alá.

A 23 éves középpályás az elmúlt szezonban 24 alkalommal lépett pályára minden sorozatot figyelembe véve a Spurs színeiben, de a csapat menedzsere, Ange Postecoglou túlnyomórészt csak csereként számított rá. A középpályás sosem tudott magának meghatározó szerepet kiharcolni a keretben, amit jól mutat, hogy korábban kölcsön is adták őt a Norwich Citynek egy szezonra. A Tottenham akadémiáján végzett játékos az első csapatban 2018-ban debütált, és összesen 106 alkalommal lépett pályára a klub színeiben, amelyeken 1 gólt és 2 gólpasszt jegyzett.

Oliver Skipp összességében a Leicester City hatodik nyári szerzeménye Issahaku Fatawu, Caleb Okoli, Michael Golding, Bobby De Cordova-Reid és Facundo Buoanotte (kölcsön) után.