Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Atlético Madrid játékosát csábíthatja haza a River Plate – sajtóhír

Az argentin rekordbajnok River Plate nagy erőkkel igyekszik erősíteni a játékoskeretét…

(Photo by Florencia Tan Jun – UEFA/UEFA via Getty Images)

Maximiliano Grillo információi szerint a River Plate fontolóra vette az Atlético Madrid rutinos szélsője, Ángel Correa szerződtetését a nyári átigazolási időszak hajrájában.

A 29 éves szélső 2015 óta szolgálja a madridiakat, azóta már több mint 400 tétmérkőzésen lépett pályára a csapat színeiben. Ez idő alatt spanyol bajnoki címet és Európa-ligát nyert a csapat játékosaként. Correa minden sorozatot figyelembe véve 421 mérkőzésen 80 találatot és 60 előkészítést szorgoskodott össze a “matracosok” futballistájaként. Az elmúlt idényben egyebek mellett 32 bajnokin és tíz BL-mérkőzésen lépett pályára, előbbi sorozatban kilenc, utóbbiban egy gólt szerzett a húzóemberek közé tartozva.

Correa azt megelőzően Argentínában a San Lorenzót erősítette, mellyel 2014-ben Libertadores-kupa-győztes lett. Esetleges hazatéréséről a minap így nyilatkozott:

“Hallottam ezeket a híresztelések, de egyelőre boldognak érzem magam az Atléticónál” – summázta a madridiakkal 2026-ig szerződésben álló játékos.

Correa 2015 óta 25 mérkőzésen lépett pályára az argentin válogatottban, melynek éveken át rendszeres kiegészítő embere volt, így tagja lehetett a 2021-ben Copa Américát nyert és a 2022-ben világbajnok együttesnek.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!