Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: sikeres műtéten esett át a Bayern München védője!

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München együttese hivatalos oldalán jelezte, hogy Josip Stanisic sikeres műtéten van túl, miután megsérült a csapat hétfői edzésén.

(Photo by Ralf Ibing – firo sportphoto/Getty Images)

Nem indult jól a 2024/2025-ös szezon a Bayern München védője, Josip Stanisic szempontjából. A horvát játékos ugyan pénteken még végigjátszotta az Ulm elleni kupameccset, ám a csapat hétfői edzésén megsérült, ami miatt hosszabb kihagyás vár rá. Stanisicnak ugyanis a jobb térdében elszakadt az oldalszalagja, ami miatt már meg is műtötték. Erről a klub sportigazgatója, Max Eberl számolt be, aki elmondta, hogy többhetes kihagyással kell számolniuk a védő esetében.

Josip Stanisic az előző szezont kölcsönben a Bayer Leverkusennél töltötte, ahol 38 mérkőzésen pályára lépve 4 gólig és 6 gólpasszig jutott. A jobbhátvéd a “Gyógyszergyáriakkal” veretlenül megnyerte a Bundesligát, illetve a Német Kupát is elhódították, míg az Európa-ligában a döntőig meneteltek. A 24 éves játékos a kölcsönből való visszatérése után új szerződést írt alá a Bayern Münchennel, ami egészen 2029 nyaráig köti őt a rekordbajnokhoz.