Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kl: visszatérhet a playoff-körben a Paks rutinos játékosa

A Magyar Kupa-győztes Paks a Konferencialiga selejtezőjében a főtáblára kerülésért a cseh Mladá Boleslav ellen fog játszani…

(Photo by Horvath Tamas/Getty Images)

A Paks hivatalos oldalán adott tájékoztatást róla, hogy Konferencialiga selejtezőjének harmadik fordulójában a montenegrói Mornar Bar ellen párharc idegenbeli visszavágóján Szabó János vádlisérülést szenvedett, de hamarosan visszatérhet.

Már a konkrét eset előtt éreztem, kezd összeállni a jobb vádlim, és szóltam, cserét kérnék, csak épp ott építkezett a Mornar. A sprint után pedig bele is szúrt a fájdalom” – mondta el a 35 éves hátvéd.

A képalkotó vizsgálat aztán a két izom között felületi részleges szakadást mutatott, de Szabó bízik benne, hogy a Mladá Boleslav elleni párharc visszavágóján pályára léphet jövő csütörtökön.

“Igyekszem minél előbb visszatérni, szeretnék már a Boleslav elleni visszavágóra rendben lenni. Már futok, aminek az intenzitása a következő napokban egyre fokozódik majd, ahhoz képest pedig, amit előzetesen mondtak, előrébb járok, tehát eddig minden rendben” – adott helyzetjelentést Szabó.