Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ide küldheti Lisztest a Frankfurt – sajtóhír

Német sajtóbeszámolók szerint az Eintracht Frankfut kölcsön adná a következő idényre a Ferencvárostól megszerzett fiatal játékost…

(Photo by Ross MacDonald/SNS Group via Getty Images)

A Frankfurter Rundschau információi szerint az Eintracht Frankfurt vezetése kölcsönadási lehetőséget keres a Ferencvárostól szerződtetett Lisztes Krisztián számára, a csakfoci.hu úgy tudja, hogy a fiatal magyar játékos Hollandiában vagy Belgiumban köthet ki.

A 19 éves támadó középpályás a 2021-2022-es szezonban debütált a Fradi első csapatában, ahol azóta 46 mérkőzésen 15 gólt és hét előkészítést jegyzett. Lisztes az utolsó magyarországi szezonjában nyolc gólt szerzett az NB I-ben, miután már tavaly szeptemberben elkötelezte magát idén nyáron az Eintrachthoz.

Ugyan a klub és maga a játékos is abban bízott, hogy helyet követelhet magának a Frankfurt keretében, a támadóposztokon telített verseny miatt a fiatal játékos könnyen a kölcsönadás sorsára juthat.

Az Eintracht a közelmúltban több játékosát is belga csapatokhoz adta kölcsön, mint például Daichi Kamada és Tuta esetében történt, akik a belga kölcsönt követően visszatérve Európa-ligát nyertek a Frankfurttal.