Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Japán támadóval helyettesítené Julián Álvarezt a Manchester City – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City a skót bajnokságból hozna helyettest a távozó Julian Alvarez helyére.

(Photo by Craig Foy/SNS Group via Getty Images)

A The Athletic információi szerint a Manchester City fontolgatja, hogy leigazolja a Celtic csatárát, Kjógo Furuhasit. A City célja, hogy az Atlético Madridhoz 75 millió euróért távozó Julián Álvarezt olyan játékossal pótolja, aki hajlandó elfogadni a csereember szerepét.

A keresést a 29 éves Furuhasira és egy másik fiatalabb csatárra szűkítették le, ám az utóbbi kilétéről jelenleg nincs információ. A City Ilkay Gündogan újbóli szerződtetését sürgeti, jelenleg annak az üzletnek szenteli a figyelmét, és csak ezután próbálják meg lezárni a csatárkérdést.

Furuhasi felkeltette a figyelmüket és maga a játékos is a Cityhez szeretne igazolni, így a személyes feltételek nem jelentenének problémát.  A japán játékost még a korábbi Celtic-edző, Ange Postecoglou szerződtette, aki korábban a japán Yokohama F. Marinost irányította, amely a City Football Group egyik klubja.

A Celtic vasárnapi, Hibernian elleni skót Ligakupa-mérkőzését vállsérülés miatt kihagyta. Furuhashi 2021 óta, amióta a Celtichez csatlakozott, 135 mérkőzésen 73 gólt szerzett.