Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: kölcsönadta rutinos védőjét a Juventus! – Hivatalos

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy kölcsönadta a 2024/2025-ös szezonra rutinos védőjét, Daniele Ruganit.

(Photo by Chris Ricco – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

Igaznak bizonyultak a korábbi sajtóhírek, melyek szerint Daniele Rugani kölcsönben fogja tölteni a 2024/2025-ös szezont. A Juventus ugyanis hivatalos oldalán megerősítette, hogy kölcsönadták a védőt az Ajax csapatának.

A rutinos középhátvéd nem sokkal ezelőtt írt alá egy új, 2026 nyaráig szóló szerződést az “Öreg Hölggyel”, de a hírek szerint a frissen kinevezett vezetőedző, Thiago Motta elképzeléseiben nem játszik szerepet a 30 éves játékos, akit így inkább kölcsönadtak az előttünk álló idényre. A források alapján Rugani iránt több Serie A-s csapat is érdeklődött a Genoa, az Atalanta, a Bologna és a Fiorentina személyében, illetve Szaúd-Arábiából is csábították őt, de az olasz játékos végül az Ajaxnál eltöltött kölcsönszerződésre bólintott rá, ami nem tartalmaz vásárlási opciót, így a hétszeres olasz válogatott labdarúgó az idény végén vissza fog térni Torinóba.

Daniele Rugani a Juventus színeiben eddig összesen 148 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 11 gólig és 1 gólpasszig jutott. Torinói karrierje során nem ez lesz az első kölcsönadása, korábban már az Empoli, a Stade Rennais és a Cagliari csapatában is megfordult rövidebb időszakok erejéig.