Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: a Burnleytől igazolt középpályást a Fulham! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Fulham együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződtették a Burnley középpályását, Sander Bergét.

(Photo by Bradley Collyer/PA Images via Getty Images)

Hosszabb ideje pletykálták, hogy a Fulham gárdája a Bayern Münchenhez szerződő Joao Palhinhát a Burnley középpályásával, Sander Bergével szeretné pótolni. Ezek a pletykák végül a mai nap folyamán hivatalos közleménnyé váltak, a Fulham ugyanis bejelentette a norvég játékos szerződtetését, akit a Manchester United gárdája is szeretett volna a soraiban tudni. A londoni alakulat 23,5 millió eurót fizetett a középpályásért, ami különböző bónuszok teljesülése esetén további 6,5 millió euróval emelkedhet.

Sander Berge tavaly nyáron szerződött a Sheffield United csapatától a Burnleyhez, akik 13,9 millió eurót fizettek érte. A klub színeiben összesen 40 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 2-2 gólig és gólpasszig jutott. Új állomáshelyén 2029 nyaráig szóló szerződést írt alá.

A 26 éves játékos összességében a Fulham negyedik nyári szerzeménye Emile Smith Rowe, Ryan Sessegnon és Jorge Cuenca után.