Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: “Megértem, hogy a szurkolóink csalódottak voltak”

A Ferencváros gól nélküli döntetlent ért el a Borac Banja Luka ellen az Európa-liga-selejtező playoff körének első mérkőzésén…

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A Ferencváros vezetőedzője, Pascal Jansen elismerte, hogy csapat nem játszott elég jól, így hiába szeretett volna előnyt szerezni az idegenbeli visszavágóra, csak döntetlenre volt képes:

“Teljesen megértem, hogy a szurkolóink csalódottak voltak, hiszen az elvárásaik nagyobbak annál, mint amit ma mutattunk nekik. Helyzeteket, gólokat vártunk tőlünk, úgy, ahogy a szezon eddigi mérkőzésein, viszont ezt ma nem tudtuk megadni nekik. Bár tudtuk, hogy kemény összecsapás vár ránk, nagyon lassan játszottunk, nem mi diktáltuk a tempót. A széleken az egy az egy elleni játékból próbáltunk helyzeteket teremteni, de az ellenfél védői ezt rendre megakadályozták, Traorét is többen fogták egyszerre. Ezt természetesen ki kell küszöbölnünk, hogy a jövő héten bebiztosítsuk az Európa Liga főtábláján való szereplést. Kevés volt a labda nélküli mozgás, statikus volt a játék, azon leszünk, hogy megkeressük az okokat.”

A párharc visszavágóját jövő csütörtökön, 21 órától rendezik a bosnyák csapat otthonában.