Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ilkay Gündogan búcsúlevéllel köszönt el az FC Barcelona rajongóitól

Megható búcsúval készült a rajongók számára az FC Barcelona veterán középpályása, aki arra is kitért, hogy mi okból kell ilyen idő előtt elhagynia a hőn szeretett klubját…

(Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

Mint arról korábban már beszámoltunk, az FC Barcelona húzóneve, Ilkay Gündogan ingyen távozott a katalánok színeitől, hogy volt csapatához, a Manchester Cityhez térjen vissza, mindössze egy szezont követően. Ilkay Gündogan a búcsúlevelében ennek az okaira is kitért:

“Mindössze egy év után jött el a búcsúzás ideje. Azért jöttem ide, hogy új, izgalmas kihívások elé nézzek, és abszolút készen álltam a megmérettetésre. Mindent beleadtam a csapatért és a klubért a tavalyi év folyamán, és alig vártam, hogy az idei szezonban is segíteni tudjam a csapattársaim a sikerek elérésében. Most mégis egy nagyon nehéz helyzetben kell távoznom, de ha ezzel is segíteni tudok a klub rossz anyagi helyzetén, akkor ez a tény enyhíteni tudja a fájdalmam. Ez egy rendkívüli időszak volt, megannyi jó és rossz pillanattal egyaránt. Mindig is a Barca színeiben szerettem volna játszani egyszer, és nagyon hálás vagyok azért, hogy megélhettem és ennyi emlékkel gazdagodhattam. A legjobbakat kívánom a klubnak a jövőben, mert a rajongók megérdemlik, hogy a Barcelona ismét a világ legjobbjai közé tartozzon! Visca el Barca!