Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: új szerződést írt alá a Juventus középpályása! – Hivatalos

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbítottak középpályásukkal, Weston McKennievel.

(Photo by Daniele Badolato – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

Az elmúlt években minden egyes nyári átigazolási időszakban téma, hogy Weston McKennienek távoznia kell a Juventus csapatától, miután aktuális edzője nem számol vele. Ez a mostani felkészülési időszakban sem volt másképp, az amerikai játékos ugyanis nem szerepelt Thiago Motta terveiben, de a középpályás az edzéseken nyújtott teljesítményével, meggyőzte a trénert arról, hogy érdemes vele számolni. McKennienek a most kezdődő idény végén járt volna le a szerződése az “Öreg Hölgynél”, ám a klub a mai napon bejelentette, hogy a 26. születésnapját a napokban ünneplő játékos egy új, 2026 nyaráig szóló megállapodást írt alá a csapattal, így a szezon során majd Khephren Thurammal, Douglas Luizzal, és Manuel Locatellivel kell megküzdenie a játékpercekért.

Weston McKennie 2020 nyarán került a Juventus csapatához, ahol egy szezonnyi kölcsönjátékot követően végleg megvásárolták őt a Schalkétól. A torinói klub színeiben azóta 134 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 13 gólig és 15 gólpasszig jutott.