Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: cseh védővel erősített a Hoffenheim! – Hivatalos

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hoffenheim együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződtették a Viktoria Plzentől Robin Hranacsot.

(Photo by Stuart Franklin – UEFA/UEFA via Getty Images)

Cseh válogatott középhátvéddel erősítette meg a keretét a Hoffenheim gárdája, hiszen a klub hivatalos közösségi felületein bejelentette Robin Hranac szerződtetését. A csapat közleményéből nem derült ki, hogy mekkora összeget fizettek a Viktoria Plzennek Hranac játékjogáért, de a transfermarkt adatai szerint a transzfer 8 millió euró ellenében valósult meg.

A 190 cm magas védő személyében tehát egy újabb riválist kapott a Hoffenheimnél egyelőre nem túl jól teljesítő Szalai Attila, aki a szezon eddigi két mérkőzésén egy percet sem kapott a bizonyításra. Azt pontosan nem tudni, hogy Hranac hány évre kötelezte el magát új csapatánál, csupán annyit közöltek, hogy hosszútávú megállapodást kötöttek.

Robin Hranac igen jól teljesített az előző szezonban, hiszen Csehországban az év védőjének választották, az Európa-bajnokságon a cseh válogatott mindhárom csoportmeccsét végigjátszotta, illetve a Konferencia-liga álomcsapatába is bekerült. A friss szerzemény a Plzen színeiben összesen 62 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 3 gólig és 4 gólpasszig jutott.