Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: Suárez korai duplájával győzött az Inter Miami – videóval

Az MLS vasárnap hajnali játéknapján a keleti konferenciát vezető Inter Miami a tavalyi konferencia-döntős Cincinnatit látta vendégül…

(Photo by Carmen Mandato/Getty Images)

Az Inter Miami két villámgyors találatnak köszönhetően 2-0-s győzelmet aratott hazai környezetben az FC Cincinnati ellen, így megerősítette vezető helyét a keleti konferencia élén. A floridai gárda a kezdés után rögtön magához ragadta az előnyt, miután Weigandt jobb oldali bejátszásából Luis Suárez lőtt a hálóba fél perc után, megszerezve ezzel a klub történetének leggyorsabb bajnoki gólját. Nem sokkal később egy gyors ellentámadás végén M. Rojas kiugratásából Luis Suárez ismét eredményes volt, a hatodik percben már két góllal vezetett a hazai csapat. Az eredményes kezdés után az Inter Miami némileg visszavett, átadta a területet az ellenfélnek, a Cincy azonban kevés lehetőséget tudott kidolgozni.Az első félidő legvégén Avilés megkapta a második sárga lapját, így a hazaiak tíz emberre fogyatkoztak. Az emberelőnyben játszó vendégek mezőnyfölénye tovább fokozódott, de a hazaiak remekül védekeztek, a kínálkozó lehetőségeket pedig Callender kapus rendre hárítani tudta.

Győzelmével az Inter Miami Lionel Messi távollétében is nyolcpontosra növelte előnyét a keleti konferencia vezető helyén.

Inter Miami – FC Cincinnati 2-0 (0-0)
Gólszerzők: Suárez (1., 6.), ill.

A bajnokság aktuális állása

Standings provided by Sofascore

Standings provided by Sofascore