Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Máté Csaba az NB I-ben vállalhat munkát – sajtóhír

Szrdjan Blagojevics távozása után a Ferencváros korábbi edzője veheti át a Debreceni VSC vezetését…

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

Az NB1.hu információi szerint már megszületett a szóbeli megállapodás arról, hogy a Ferencváros korábbi trénere, Máté Csaba fogja átvenni a Debreceni VSC vezetőedzői posztját.

Máté tavaly júliusban Sztanyiszlav Csercseszov menesztése után vette át a Fradi irányítását, vezetésével a csapat tízből kilenc tétmeccset megnyert és magabiztosan jutott be az Európa-konferencialiga csoportkörébe. Ezt követően azonban nem engedték őt tovább dolgozni, és Dejan Sztankovics kapta meg a stafétabotot a zöld-fehérek vezetőségétől. Kubatov Gábor klubelnök azt is leszögezte, hogy Máté a sikeres beugrása után többé már nem lehet másoedző a csapatnál, mivel annak alapvető akadályai lennének, így szerződést bontottak vele, azóta azonban nem állt munkába.

A Loki bejelentése értelmében a szombati, ZTE elleni bajnokin és a heti tréningeken megbízott edzőként Dombi Tibor irányítja a csapatot, munkáját az edzéseken Balogh JánosPallai Zsolt és Madar Csaba segíti, Herczeg András és Gulácsi Bence külső szakmai támogatásával.