Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: a Wolfsburgtól igazolt középhátvédet a Crystal Palace! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Crystal Palace együttese hivatalos oldalán bejelentette Maxence Lacroix szerződtetését.

(Photo by Swen Pförtner/picture alliance via Getty Images)

A Crystal Palace együttese az átigazolási időszak véghajrájában még mindenképp szeretett volna erősíteni a védelmén, miután pár nappal ezelőtt a csapat meghatározó játékosa, Joachim Andersen a Fulhamhez szerződött. A londoni klub végül Németországban találta meg Andersen pótlását, akinek a helyére Maxence Lacroix érkezett. A francia játékosért 20 millió eurót fizetett a Palace a Wolfsburg csapatának, de ez az összeg elérheti a 24-25 millió eurót is különböző bónuszok teljesülése esetén.

Lacroix-t még 2020 nyarán szerződtette a Wolfsburg a Sochaux csapatától 5 millió euró ellenében. A német klub mezében összesen 130 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 7 gólig és 2 gólpasszig jutott. A középhátvéd új állomáshelyén 2029 nyaráig szóló szerződést írt alá.

Maxence Lacroix összességében a Crystal Palace ötödik nyári szerzeménye Ismaila Sarr, Kamada Daichi, Chadi Riad és Louie Moulden után.