Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: újabb kapusát adta kölcsön a Chelsea! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy kölcsönadta kapusát, Djordje Petrovicsot.

(Photo by Ryan Pierse/Getty Images)

Kepa Arrizabalaga után újabb kapusát adta kölcsön a Chelsea együttese az átigazolási időszak véghajrájában. A londoni klub ugyanis hivatalos közösségi oldalain tudatta, hogy Djojrdje Petrovic is kölcsönben tölti a 2024/2025-ös szezont. A szerb hálóőrnek Franciaországban találtak átmeneti megoldást a Strasbourg csapatának személyében. A 24 éves kapus esetében úgynevezett “dry loan”-ról beszélhetünk, ami azt jelenti, hogy a megállapodás nem tartalmaz vásárlási opciót, Petrovic az idény végén vissza fog térni a Chelseahez.

Djordje Petrovicot tavaly nyáron szerződtették a “Kékek” a New Englandtől, amiért 16 millió eurót fizettek. A szerb játékos első szezonjában a vártnál jóval több lehetőséghez jutott, 31 mérkőzésen védhetett, amelyekből 7-et hozott le kapott gól nélkül. A nyáron kinevezett Enzo Maresca viszont Robert Sánchezzel, illetve a nyáron igazolt Filip Jörgensennel képzeli el a kapusposztot a klubnál, így Petrovicnak a több játéklehetőség reményében távoznia kellett a csapattól.

Djordje Petrovicot 2030 nyaráig köti a szerződése a Chelsea csapatához, piaci értékét pedig 20 millió euróra teszi a transfermarkt.