Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: a hazatérés helyett a Ligue 1-be szerződött az angol játékos! – hivatalos

A nyári átigazolási hajrá rendre tartogat komoly fordulatokat, így volt ez annak a Wilfred Zahanak az esetében is, akivel kapcsolatban lehetett tudni, hogy elhagyná a török Galatasarayt, ám az angliai visszatérés helyett az Olympique Lyon együttesét választotta.

(Photo by Ahmad Mora/Getty Images)

 

Az OL a két klub közötti megegyezés értelmében egy évre, három millió euró ellenében kölcsönvette az ördöngösen cselező, 31 esztendős játékost.

A 31-szeres elefántcsontparti válogatott Zaha török bajnokként távozik attól a Galatától, ahová majd a lyoni kölcsön lejrátát követően még további egy évig szerződés köti majd.

Érdekesség, hogy a Zaha-ügylette a Lyon kereken egy tucat transzfert bonyolított le, már ami az érkezőket illeti: Moussa Niakhaté (Nottinham Forest); Ernest Nuamah (Molembeek); Orel Mangala (Nottingham Forest, az Evertonak még ki is kölcsönözték az utolsó pillanatokban); Georges Mikautadze (FC Metz); Sad Benrahma (West Ham United); Adner (Real Betis); Tanner Tessmann (Venezia); Mama Baldé (Troyes); Duja Caleta-Car (Southampton); Warmed Omari (Rennes), Remy Deschmaps (Nantes).