Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét kölcsönadta magyar középpályását a Ferencváros – HIVATALOS

A Ferencváros a több játéklehetőség érdekében kölcsönadta fiatal magyar középpályását…

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A Kecskeméti TE hivtalos oldalán számolt be róla, hogy a 2024-2025-ös idényre ismét kölcsönvette a korábban már foglalkoztatott Katona Bálint játékjogát a Ferencvárostól.

A 21 éves Vasas-nevelésű középpályás évek óta a zöld-fehérek kötelékében pallérozódik, korábban pedig már szerepelt a KTE kötelékében. Katona a 2021-2022-es másodosztályú idényben 33 mérkőzésen öt gólt és két gólpasszt regisztrált a lila-fehéreknél, majd a rákövetkező élvonalbeli szezont 33 pályára lépés alatt nyolc találattal zárta. Az U21-es válogatottban is szereplő középpályás tavaly visszatért a Ferencvároshoz, az elmúlt idényben kiegészítőemberként 12 magyar bajnokin öt gólpasszt adott, de képtelen volt rendszeres játéklehetőséget követelni magának, mint ahogyan az idei nemzetközi kupaselejtezőkön is csupán öt perc jutott számára.

“Egy ideje téma volt, hogy újra visszatérek. Nagyon vártam a pillanatot, és nem is csalódtam. Rengeteg jó emlékem van a KTE-vel kapcsolatban, így boldog vagyok, hogy itt lehetek, hiszen nap mint nap élveztem a munkát akkor is, amikor először voltam itt. Jelen pillanatban csak élvezni szeretném a játékot, és sikeres lenni a csapattal” – nyilatkozta a KTE nagy visszatérője.