Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: az utolsó percekben nyert az Atlético Madrid a Bilbao otthonában! – videóval

A spanyol bajnokság negyedik fordulójának szombati játéknapján, az FC Barcelona után az Atlético Madrid is nyerni tudott, mégpedig a hazai pályán mindig-mindenkire veszélyes Atheltic Bilbao otthonában – az utolsó pillanatokban!

(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

 

Nem várt könnyű meccs a San Mamésban az Atletire, amely alaposan meg is szenvedett a Bilbao ellen.

Úgy is mondhatnánk, a két csapat kioltotta egymást, a kapuk nem igazán forogtak veszélyben a 90 perc során – Sok mindent elárul ezzel kapcsolatban, hogy az Atleti 2:1 arányban nyert a kaput eltaláló lövések számában, egy olyan meccsen, ahol a madridiak összesen 7-szer, a hazaiak eggyel többször próbálkoztak a gólszerzéssel!

Az Atletico nyerő embere az a Angel Correa volt, aki ár oly sokszor bizonyította, hogy miért is ragaszkodik hozzá Diego Simeone vezetőedző: az argentin tréner a 88. percben küldte pályára honfitársát, aki ellenben a La Liga legutóbbi idényének gólkirályával, Alexander Sorloth-tal, valamint a nyári sztárigazolás, az ezúttal is veszélytelen Julian Alvarezzel szemben, szinte azonnal hozzá is tette a magáét, amikor a már a hosszabbításban, a leshatárról kilépve higgadt tudott maradni.

Correa-góljával végül kiszenvedte a győzelmet az Alético, amely amilyen szilárdnak tűnik hátul, legalább olyan vérszegénynek elől!

 

Atheltic Bilbao – Atlético Madrid 0-1 (0-0)
San Mamés stadion, Vezette: A. Hernandez
Gólszerző: Correa (90+3.)
Sárga lap: N. Williams (15.), Y. Alvarez (34.), Sancet (35.) illetve Koke (85.)
Piros lap:

Athletic Bilbao: Agirrezabala – Lekue, Vivian, Y. Alvarez, Berchiche – A. Herrera (Gerenabarrena, 64.), Prados Diaz (VEsga, 64.) – I. Williams (Berenguer, 61.), Sancet (U. GOmez, 81.), N. Williams – Guruzeta (Djalo, 64.). Vezetőedző: ernesto Valverde

Atlético Madrid: Musso – Lino (Riquelme, 70.), Reinildo, Gimenez, Le Normand, M. LLorente – Gallagher (De Paul, 71.), Koke (Correa, 88.), Barrios – J. Alvarez (Sorloth (71.), Griezmann (G. Siemone, 83.). Vezetőedző: Diego Simeone

 

A 4. forduló eredményei és további programja:

Szombat:
Barcelona – Real Valladolid 7-0
Athletic Club – Atlético Madrid 0-1
19:15 Espanyol – Rayo Vallecano
21:30 Leganes – Mallorca (Tv: Spíler 1)
21:30 Valencia – Villarreal (Tv: Spíler 2)

Vasárnap:
17:00 Alaves – Las Palmas
17:00 Osasuna – Celta Vigo (Tv: Spíler 2)
19:00 Sevilla – Girona (Tv: Spíler 2)
19:15 Getafe – Real Sociedad (Tv: Spíler 1)
21:30 Real Madrid – Real Betis (Tv: Spíler 2)

 

A La Liga aktuális állása:

Standings provided by Sofascore