Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: a PSG-től vett kölcsön középpályást a West Ham United! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő West Ham United együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy kölcsönvették a PSG középpályását, Carlos Solert.

(Photo by West Ham United FC/West Ham United FC via Getty Images)

Hosszabb ideje pletykálták, hogy a West Ham United gárdája szeretné megszerezni a Paris Saint-Germain középpályását, Carlos Solert. Ezek a pletykák végül az átigazolási időszak véghajrájában váltak hivatalossá, a “Kalapácsosok” ugyanis bejelentették, a spanyol futballista megszerzését. Soler kölcsönbe érkezett az angol klubhoz a 2024/2025-ös szezonra, de a megállapodás tartalmaz egy opciós vásárlási jogot is, aminek a részleteit a felek nem hozták nyilvánosságra.

Carlos Soler még 2022 nyarán került a Valenciától Párizsba 18 millió euró ellenében. A francia klub színeiben sosem tudott kulcsfontosságú játékossá válni, ráadásul Luis Enrique érkezésével a második szezonjában még kevesebb lehetőséghez jutott. Összességében a PSG mezét 63 alkalommal ölthette magára, ez idő alatt pedig 8-8 gólt és gólpasszt jegyzett. A 27 éves középpályás volt a West Ham utolsó, és egyben tizedik érkezője a nyári átigazolási időszakban.