Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: izgalmak nélküli döntetlent játszott a Juventus és az AS Roma

Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 3. fordulójának egyik zárómérkőzése egy igazi rangadó volt, a Juventus fogadta az AS Romát.

(Photo by Daniele Badolato – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

A hétvége rangadója az első félidőben nem az elvárt izgalmakat hozta, támadásban nagyon gyengén teljesített mindkét csapat. Az egyetlen komoly lehetőség a 42. percben alakult ki, akkor Dusan Vlahovic lőtt kapura, azonban Mile Svilar bravúrral védeni tudott. A szünetre ennek következtében 0-0-ás döntetlennel mehettek az együttesek.

A második félidő sem lett izgalmasabb, ám ezúttal a vendégeknek volt egy ígéretesebb próbálkozása. Már a hosszabbításban Angelino eresztett meg távolról egy lövést, ami hordozott magában némi veszélyt, de elkerülte Di Gregorio kapuját. A két csapat között így nem született döntés és 0-0-val végződött a találkozó. A Juventus 3 fordulót követően 7 pontot, míg az AS Roma mindösszesen 2 egységet szerzett.

Juventus – AS Roma 0-0 (0-0)
Helyszín: Allianz Stadion (Torino), Vezette: M. Guida
Gól:ill.
Sárga lap: Fagioli (2.), Bremer (85.) ill. Saelemaekers (44.), Mancini (85.)
Kiállítás:ill.

Juventus: Di Gregorio – Savona, Gatti, Bremer, Cabal (Koopmeiners 46.) – Locatelli (McKennie 67.), Fagioli (Douglas Luiz 67.) – Cambiaso, Yildiz, Mbangula (Conceicao 46.) – Vlahovic (N. González 83.). Vezetőedző: Thiago Motta

AS Roma: Svilar – Celik, Mancini, Ndicka, Angelino – Pisilli (M. Koné 72.), Cristante, Pellegrini (Baldanzi 82.) – Soulé (Dybala 62.), Dovbyk (Shomurodov 82.), Saelemaekers (Zalewski 62.). Vezetőedző: Daniele De Rossi

A 3. forduló végeredményei és további programja:

Péntek:
Venezia – Torino 0-1
Inter – Atalanta 4-0

Szombat:
Bologna – Empoli 1-1

Lecce – Cagliari 1-0
Lazio – AC Milan 2-2
Napoli – Parma 2-1

Vasárnap:
Fiorentina – Monza 2-2

Genoa – Hellas Verona 0-2
Juventus – AS Roma 0-0
Udinese – Como 1-0

A bajnokság aktuális állása:

Standings provided by Sofascore