Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sérülés miatt kikerült a válogatott keretéből a Ferencváros alapembere

A Ferencváros meghatározó játékosa kisebb sérülése miatt nem léphet pályára hazája válogatottjának soron következő vb-selejtezőin…

(Photo by Barrington Coombs/PA Images via Getty Images)

Az Ecuadori Labdarúgó-szövetség közleményéből kiderült, hogy a Ferencváros balhátvédje, Cristian Ramírez bokaszalag-húzódást a Borac Banja Luka elleni Európa-liga-selejtezőn, így hiába hívták be őt az ecuadori válogatott keretébe, nem léphet pályára a nemzeti csapat mérkőzésein.

A 30 éves ecuadori szélsőt a csütörtöki összecsapáson le kellett cserélni, miután egy rossz lépést követően a földön maradt. Előzetesen a zöld-fehérek szurkolói ugyan súlyos sérüléstől tartottak, a jelek szerint a játékos csak húzódást szenvedett, így vélhetően nem kell hosszabb kihagyástól tartani.

“Cristian Ramírez a Ferencváros legutóbbi mérkőzésén bokaszalag-húzódást szenvedett, amit a Ferencváros orvosi stábja a tesztek elvégzése után megerősített. Cristian Ramírez emiatt nem állhat a válogatott rendelkezésére, gyors felépülést kívánunk neki” – áll az ecuadoriak közleményében.

Ramírez legutóbb a 2019-es Copa Américán szerepelt hazája válogatottjában, amely szeptemberben Brazíliával és Peruval játszik világbajnoki selejtezőt.