Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az edző szerint ütőképes csapat alakul Újpesten

Az Újpest az elmúlt hétvégén a Kecskemét legyőzésével folytatta a felzárkózást a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) új kiírásában…

(Photo by Michael Campanella/Getty Images)

Az Újpest vezetőedzője, Bartosz Grzelak elégedett volt csapata játékával a Kecskemét elleni találkozót követően, és arról beszélt, hogy egyre jobb együttes alakul:

“Az első félidőt jól kezdtük, de annyira mégsem, mert szabadon hagytuk a hazaiak játékosait, rosszul védekeztünk a szögletnél – elemeznünk kell, mi volt a gond. Innentől a labdarúgóink jól küzdöttek, nem stresszeltek, és tartottuk magunkat a meccstervhez. Szinte borítékolható volt, hogy előbb-utóbb egyenlítünk, a vezetést megszerezve lehiggadt mindenki, a harmadik góllal pedig eldöntöttük a találkozót. Fölényben futballoztunk, elégedett vagyok a játékosok teljesítményével.”

“Horváth Krisztofer kitűnő játékos, bárkivel megtalálná az összhangot. Az első benyomásom az volt vele kapcsolatban, hogy fejlődni, tanulni akar, a csapattal kíván erősödni és nemcsak a játékának, a személyiségének is örülök” – mondta el a tréner a legújabb érkezőről.

“Nagyjából összeállt a keret, jó az alap, kialakult egy ütőképes együttes, de résen kell lennünk az átigazolási időszak végéig” – tette hozzá Grzelak.

Az Újpest az első két meccse elvesztése után négyből három mérkőzést megnyert a bajnokságban, így három-három győzelemmel és vereséggel a negyedik helyet foglalja el a pontvadászatban.