Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: Thomas Müller történelmet írt! – képpel

A 34 esztendős klasszis azzal, hogy vasárnap a Freiburg elleni bajnoki 59. percében pályára lépett történelmet írt a Bayern Münchennél!

 

Müller ugyanis 710. alkalommal viselte a bajorok mezét tétmérkőzésen, amellyel immáron egyedülálló csúcstartó az ide vonatkozó mutatóban, lehagyva a legendás Sepp Maiert.

A történelmi pillanatot stílusosan góllal is megünneplő Thomas Müller 2000 óta tartozik a Bayern Münchenhez, ahol 2009 nyarán került fel az első csapathoz: az azóta lejátszott 710 találkozóján 245 gólt és 269 gólpasszt jegyzett, miközben megszámolni is nehéz, mennyi mindent megnyert szeretett klubjával: tizenkét bajnok címet; két-két Bajnokok Ligáját valamint Klubvilágbajnokságot; hat Német Kupát; két Európai Szuperkupát; nyolc Német Szuperkupát.

A Bayern-ikon szerződése egy év múlva lejár, ám addig nagyon úgy tűnik nem hátradőlni akar Thomas Müller, aki rekordja mellett egyébként is remekül kezdte az új idényt, hiszen nem a Freiburg elleni volt az első gólja az idényben, mivel az SSV Ulm ellen, a Német Kupában kétszer is betalált, egy gólpassz társaságában.

 

(Borítókép: Photo by Christina Pahnke – sampics/Getty Images)