Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: “Jó lecke volt, hogy tanuljunk belőle”

A Ferencváros 2-1-es győzelmet aratott a Nyíregyháza-Spartacus ellen a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) 6. fordulójában…

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A Ferencváros vezetőedzője, Pascal Jansen a győzelem ellenére csapata teljesítményével nem volt maradéktalanul elégedett:

“Egy 120 perces mérkőzés, mint amilyent a Borac ellen játszottunk, sokat ki tud venni a csapatból. így voltak, akik nem álltak készen arra, hogy ma pályára lépjenek. Rendben volt a mai első félidő, egy pontrúgás után megszereztük a vezetést, majd a másodikban meglőttük a másodikat is. A bekapott gól után valami olyat láttam a csapaton, amit eddig nem láttam: szétesett a struktúránk. Ezt egy ilyen erős csapat ellen nem lehet megcsinálni, könnyen pontokat hullajthattunk volna, de ez egy elég jó lecke volt ahhoz, hogy tanuljunk belőle a következő mérkőzés előtt. Próbáltuk visszaszerezni az irányítást 2-1 után. Ezt lehet úgy, hogy próbálunk időt nyerni, vagy megtartani a struktúrát. Egy meccs kivételével az összesen voltak helyzeteink. Azok, akik idelátogatnak, nem szeretnek megnyílni, így minden helyzetért és gólért komolyan meg kell dolgoznunk.”

A zöld-fehérek a többieknél kevesebb mérkőzést játszva, négyből négy győzelemmel vezetik a magyar bajnokságot az aktuális válogatott-szünetben.