Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Szaúd-Arábiába szerződött az AS Romától távozó védő! – Hivatalos

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy öt szezont követően távozott a csapattól Chris Smalling.

(Photo by Massimo Insabato/Archivio Massimo Insabato/Mondadori Portfolio via Getty Images)

Öt szezont követően távozott az AS Roma csapatától Chris Smalling. A “Farkasok” a nyár folyamán alaposan megerősítették és felfrissítették a keretüket, de az utolsó napokban még igyekeznek megválni olyan játékosoktól, akik már nem képezték részét a jövőbeni terveknek. Ezek közé a játékosok közé tartozott Chris Smalling is, aki Szaúd-Arábiában talált magának új csapatot az Al-Fayha együttesének személyében. A rutinos védő új állomáshelyén két évre, azaz 2026 nyaráig kötelezte el magát.

Chris Smalling 2019 nyarán egy évre kölcsönbe került az AS Romához a Manchester Unitedtől, majd ezt követően 2020-ban végleg megvásárolták őt a “Farkasok”. A fővárosi együttes mezében összesen 155 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 10 gólig és 4 gólpasszig jutott. Smalling legnagyobb sikere a Romával a 2021/22-es idényben megnyert Európa-konferencialiga volt.