Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mats Hummels a Serie A-ban folytatja pályafutását – sajtóhír

Mint ismert, a német klasszis szerződése lejártával elhagyta a Borussia Dortmundot, és jelenleg nagyon úgy fest, hogy az olasz labdarúgó-bajnokságba (Serie A) szerződik.

(Photo by Marco Steinbrenner/DeFodi Images via Getty Images)

Az átigazolásokban jártas Fabrizio Romano is megerősítette, hogy Mats Hummels nagy valószínűséggel az AS Roma csapatában folytatja pályafutását. A rutinos játékos ügynöke, Timo Boll elmondása szerint már közel a két fél között a megegyezés és ügyfele hamarosan aláírhatja az olasz fővárosi csapattal az szerződését.

A 78-szoros német válogatott labdarúgó a Bayern München utánpótlásában nevelkedett, majd 2008-ban a Dortmundhoz került előbb kölcsönben, majd egy évvel később végleg. A BVB-t egészen 2016-ig erősítette, majd visszatért nevelőklubjához, a bajorokhoz, ahol három évet húzott le, és újfent a Dortmundhoz szerződött. A BVB-vel a Bundesligát és a Német Kupát is két-két alkalommal nyerte meg, a német Szuperkupát pedig háromszor hódította el a csapattal. Hummels a klub színeiben minden versenysorozatot figyelembe véve 508 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken védő létére 38 gólt és 23 gólpasszt jegyzett.