Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLSZ: fegyelmi eljárás indult az NB I-es klubvezetővel szemben

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága a szerdai ülésén több kérdésben is döntést hozott…

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága megerősítette, hogy eljárást indított a Zalaegerszeg tulajdonosával, Végh Gáborral szemben, aki az NB I előző fordulóját követően élesen bírálta a játékvezető tevékenységét.

“Régóta dolgozom a magyar futballban, érdeklődéssel nézem fiatal játékvezetőinket. Megdöbbentett a bajnokin Rúsz Márton ténykedése, aki az első perctől kezdve tudatosította, ezen a mérkőzésen a ZTE nem nyerhet” – fogalmazott a klubvezető a Debrecen-Zalaegerszeg mérkőzés után.

Továbbá a Diósgyőri VTK játékosa, Elton-Ofoi Acolatse két, a miskolciak kapusedzője, Tuska János hárommeccses eltiltást kapott.

A FEB összevont eljárás alapján a DVSC-t, a DVTK elleni hazai és az ETO FC elleni idegenbeli mérkőzésein a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményeiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása és pirotechnikai eszközök használata) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Ami a másodosztályt illeti, Kaján Norbert Gábor (Soroksár) és Kesztyűs Máté (Szentlőrinc) egy-egy meccset kényszerül kihagyni eltiltásból kifolyólag.