Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nemzetek Ligája: egy pocsék sorozat ma este véget érhet!

A csütörtökön kezdődő Nemzetek Ligája sorozatban szokás szerint mind a négy divízióban útjára indul a labda. Egy olyan játéknapon, amikor az Európa-bajnok spanyolok Szerbián játszanak; Portugália pedig Horvátországot fogadja, nem meglepő módon az alsóbb divíziókra kevesebb figyelem fordul -Pedig San Marino és Liechtenstein összecsapása a maga nemében igazi kuriózum lesz a D-divízióban (…) 

(Photo by Barrington Coombs – PA Images via Getty Images)

 

A házigazda és a FIFA-világranglistán az utolsó, 210. helyen rangsorolt San Marino az őt 11 hellyel megelőző Liechtensteint fogadja egy olyan meccsen, ahol a maga nemében igen komoly a tét: hosszú-hosszú évek óta ugyanis egyik csapat sem nyert mérkőzést – Beleszámítva a barátságos találkozóikat is!

San Marino 2004 óta nem ünnepelhetett győzelmet; míg a vendégek legutóbbi 39 meccsükön nyeretlenek (San Marino mellett ez a szám 140, ami negatív világcsúcs – a szerk.), pocsék sorozatuk 2020 októbere óta húzódik.

Érdekesség még, hogy San Marino legutóbbi sikerét, egy 1:0-ás győzelmet, éppen a mostani ellenfele ellen aratta – Egészen döbbenetes módon, 7.435 napja!

 

A két csapat 20:45-kor találkozik egymással!