Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NL: sérülés miatt újabb játékos került ki a magyar válogatott keretéből!

Gazdag Dániel után újabb játékos dőlt ki a magyar válogatott keretéből a soron következő két Nemzetek Ligája-találkozó előtt. 

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

Mint arról korábban beszámoltunk, Gazdag Dániel sérülés miatt nem áll Marco Rossi szövetségi kapitány rendelkezésére a soron következő Németország és Bosznia-Hercegovina elleni Nemzetek Ligája mérkőzéseken. A maródiak listája ma még tovább bővült, a Magyar Labdarúgó-szövetség ugyanis hivatalos közösségi felületein tudatta, hogy a Paks védője, Vas Gábor sérülést szenvedett a válogatott hétfői edzésén, így a játékos elhagyta a telki edzőtábort.

A védőként és középpályásként is bevethető Vas most először került be a válogatott keretébe, de a sérülése miatt egyik Nemzetek Ligája mérkőzésen sem tud majd pályára lépni, így a bemutatkozására még várni kell. Marco Rossi Vas, valamint Gazdag helyére sem hívott be mást a keretbe.

A magyar válogatott szombaton Németország vendégeként Düsseldorfban kezdi meg a Nemzetek Ligája sorozatot, majd három nappal később Bosznia-Hercegovina válogatottját látják vendégül a Puskás Arénában.