Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: tapasztalt magyar hálóőrt igazolhat a Fehérvár! – sajtóhír

A Nemzeti Sport információi alapján a magyar bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Fehérvárnál felmerült a szabadon igazolható Nagy Gergely szerződtetése, aki az elmúlt idényben a görög élvonalban védett…

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

Nagy Gergely érkezhet a Fehérvár FC-hez Tóth Balázs megüresedett helyére, aki az angol másodosztályban (Championship) szereplő Blackburn Rovershez igazolt. A tapasztalt hálóőr a 2023/2024-es szezon első felét a Lamia, majd a második részét pedig a Giannina színeiben töltötte. Jelenleg szabadon igazolható, azonban a görög sajtó szerint az OFI Krétánál is felmerült az esetleges leigazolása. 

Nagy Gergely a Lombard Pápa ellen mutatkozhatott be a magyar élvonalban a Győri ETO színeiben, ráadásul éppen a 18. születésnapján. Később megfordult a Dunaújvárosban, a Vasasban, valamint kétszer a Paksban. Az NB I-ben 155 mérkőzésen védett, ezeken 233 gólt kapott, 35 találkozón pedig érintetlen maradt a hálója. A Győr és a Vasas tagjaként egy-egy alkalommal volt bajnoki bronzérmes, illetve kétszer védhetett a Magyar Kupa döntőjében, ám végül a Vasassal és a Pakssal is alulmaradt a fináléban.