Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: új szerződést kap a Manchester City gólvágója! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City együttese tárgyalásokat folytat Erling Haalanddal a szerződése meghosszabbításáról.

(Photo by Visionhaus/Getty Images)

Az angol és spanyol sajtó legfrissebb beszámolói alapján a Manchester City gárdája tárgyalásokat folytat Erling Haalanddal a szerződése meghosszabbításáról. A norvég támadót a jelenlegi megállapodása 2027 nyaráig köti a legutóbbi 4 angol bajnokságot megnyerő együtteshez, de a City szeretné még tovább magához láncolni gólvágóját. A manchesteri klub törekvése nem meglepő, hiszen a 24 éves csatár a nemrég kezdődő szezont is kiválóan indította, 4 mérkőzés után már 7 gólnál jár.

A hírek szerint a szerződéshosszabbítás garantálná Haaland számára, hogy ő lenne a Manchester City legjobban fizetett játékosa, még Kevin De Bruynét is megelőzve. A norvég csatár 2 évvel ezelőtt érkezett Pep Guardiola csapatához, azóta 102 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 97 gólig és 14 gólpasszig jutott. Haaland a Cityvel eddig 6 trófeát nyert, amelyek közül kiemelkedik a két bajnoki cím, és a Bajnokok Ligája siker.