Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

U19: a második meccsén sima vereséget szenvedett a magyar válogatott

A magyar U19-es válogatott ezekben a napokban a négycsapatos Vilotic-emléktornán vesz részt Szerbiában…

(Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images)

A magyar U19-es válogatott a házigazda Szerbia 3-1-es legyőzését követően szombaton a második fordulóban 4-0-s vereséget szenvedett Portugália U19 csapatától Zentán.

A második meccsüket is megnyerő portugálok már a találkozó legelején magukhoz ragadták az előnyt, majd bár a magyar válogatott rendezni tudta a sorait és újabb gólt nem kapott az első félidőben, Jeremiás Gergő csapata egyenlíteni sem tudott. A fordulást követően is sokáig 1-0 volt az állás, a portugál válogatott az utolsó húsz percen belülre fordulva rövid időn belül újabb két góllal biztosította be a győzelmét, majd a találkozó végeredményét a ráadás pillanataiban állította be.

Portugália U19 – Magyarország U19 4-0 (1-0)
Magyarország U19:
Yaakobishvili Áron (Engedi Márk, 46.) – Stumpf Ádám (Kuzma Hunor, 79.), Umathum Ádám, Bacsa Benjámin – Varga Zétény (Girsik Attila, 61.), Kern Martin (Szamosi Ádám, 70.), Galántai Tamás (Somfalvi Bence, 70.), Hornyák Csaba (Mikolay Timóteus, 79.) – Szabó Szilárd, Molnár Csaba (Bakó Sámuel, 79.) – Simon Benedek (Bogdán Hunor, 79.)

“Az eredmény rosszul néz ki, az első félidei teljesítménnyel azonban elégedett voltam, kontrolláltuk a játékot, és akkor még azt éreztem, jóval több lehet a meccsben. A szünet után azonban túl sok hibát követtünk el, és a portugál csapat van annyira jó, hogy megbüntesse a hibákat, ennek lett az eredménye a nagy különbségű vereség” – nyilatkozta a mérkőzés után Jeremiás Gergő szövetségi edző.

A magyar U19-es válogatott a jövő keddi utolsó fordulóban Montenegró ellen fejezi be szereplését a négycsapatos tornán.