Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fenerbahce: újabb játékos érkezik José Mourinho csapatához! – sajtóhír

A török átigazolási piac szeptember 13-ai zárása előtt José Mourinho és a Fenerbahce együttese minden arra utaló jel szerint – legalább – még egy igazolást nyélbe üt majd.

(Photo by Daniele Badolato – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

 

Az olasz transzfer-guru, Fabrizio Romano is megerősítette, hogy a Fener már tárgyal a Juventusszal arról, hogy megszerezze a torinóiaknál létszámfelettivé váló Filip Kostic játékjogát.

A rutinos, 31 esztendős szerb válogatott játékos 2022 nyarán érkezett egy számára remek frankfurti időszak után Torinóban, ahová nem sikerült átmentenie korábbi formáját, és beilleszkedési nehézségekkel is küszködött. Korábban beszámoltunk arról, hogy a Juve új trénere, Thiago Mott, Kosticot is azon játékosok közé jelölte, akikre nem számít már, így várható volt, hogy valami megállapodás születik az olasz klub és a játékos között a távozásról.

Fabrizio Romano szerint a Juvéval 2026 nyaráig szerződésben álló, 64-szseres szerb válogatott játékos egy évre, vásárlási opcióval kerül Törökországba, ahol a következő hét elején át is eshet az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon.

Filip Kostic már a nyáron igen aktív Fenerbahce 11. új érkezője lesz, Youssef En-Nesyri (Sevilla); Caglar Söyöncü (Atlético Madrid); Allan Saint-Maximin (Al-Ahli); Ozguz Aydin (Alanyaspor); Sofyan Amrabat (Fiorentina); Rade Krunic (AC Milan); Levent Mercant (Karagümrük); Melih Bostan (Genclergbirligi); Cenk Tosun (ingyen) és Yigit Fidan (ingyen) – Arról már nem is beszélve, hogy az új évben csatlakozik José Mourinho együtteséhez Cristian Medina is, a Boca Juniors együttesétől.