Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kórházba került a Juventus és az olasz válogatott korábbi kiváló támadója

Kórházba került a Juventus és az Inter korábbi olasz válogatott futballistája, Salvatore Schillaci. A sajtól arról számolt be, hogy állapota súlyos, de családja eloszlattak a rossz híreket…

(Photo by RENARD eric/Corbis via Getty Images)

Több weboldal is arról számolt be, hogy Salvatore Schillaci súlyos állapotban fekszik a kórházban. Családja viszont ezeket a hírek megcáfolta a korábbi kiváló futballista instagram oldalán, elmondásuk szerint Schillaci állapota stabil, az orvosok pedig folyamatos megfigyelés alatt tartják. Nem mellesleg a Juventus korábbi futballistáját egy évvel ezelőtt vastagbélrákkal diagnosztizálták. 

Salvatore Schillacit 1989 nyarán a Serie B-s Messinától igazolta le a Juventus. Első szezonjában berobbant a torinói alakulatban, a “Zebrák” elhódították az Olasz-kupát és az UEFA-kupát is, Schillaci pedig szépen termelte a gólokat, főleg a bajnokságban. Ennek köszönhetően Azeglio Vicini be is válogatta az olaszok vb-keretébe, a hazai rendezésű tornán 6 gólt szerzett, Olaszország a 3. helyen végzett a világbajnokságon, ő pedig gólkirály lett. A Juventusban három szezont húzott le, majd két idényt eltöltött az Internél, karrierjét pedig végül Japánban fejezte be.