Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ligue 1: szerződést hosszabbítana vezetőedzőjével a Paris Saint-Germain! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a francia bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain együttese szerződést hosszabbítana vezetőedzőjével, Luis Enriquével.

(Photo by Christian Hofer – PSG/PSG via Getty Images)

Fabrizio Romano legfrissebb beszámolója alapján a Paris Saint-Germain vezetősége megkezdte a tárgyalásokat Luis Enriquével a szerződése meghosszabbítását illetően. A spanyol tréner 2023 nyarán ült le a párizsi sztárcsapat kispadjára, amellyel két évre szóló megállapodást kötött, azaz a mostani idény végéig köti őt a szerződése a klubhoz. A PSG vezetősége rendkívül elégedett Enrique eddigi teljesítményével, hiszen az 54 éves szakember első szezonjában bajnoki címet és kupagyőzelmet ünnepelhetett a csapattal, továbbá a Bajnokok Ligájában is az elődöntőig jutottak. A klub ráadásul a mostani szezont is kiválóan kezdte, hiszen megnyerték a Szuperkupát, valamint a bajnokságot is 3 győzelemmel kezdték, amihez 13:2-es gólarány párosul, így ezek fényében nem meglepő, hogy a vezetőség hosszabb távra magához szeretné láncolni a rutinos szakvezetőt.

Luis Enrique eddig 57 mérkőzésen ült a Paris Saint-Germain kispadján, amelyekből 38-at zárt győzelemmel, 12 döntetlen és 7 vereség mellett.