Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: Cristiano Ronaldo keményen odaszólt korábbi edzőjének, Erik ten Hagnak

Az Al-Nasszr portugál támadója, Cristiano Ronaldo nem rejtette véka alá a véleményét a Manchester United menedzseréről, Erik te Hagról. 

(Photo by Steve Bardens/Getty Images)

Cristiano Ronaldo és a Manchester United, illetve a klub edzője, Erik ten Hag nem éppen a legjobb kapcsolatban váltak el egymástól 2022 novemberében. A portugál támadó továbbra sem rajong a holland trénerért, amit el is mondott a Rio Ferdinandnak adott nagyinterjújában.

“Erik Ten Hag szerint a Manchester United nem tud versenyeben lenni a Premier League és a Bajnokok Ligája megnyeréséért. A Manchester United edzőjeként nem mondhatsz ilyet. Mentálisan úgy kell felfogni, hogy “figyelj, lehet, hogy nincs meg bennünk a potenciál, de ezt nem mondhatom. Azt kell kommunikálni, hogy meg fogjuk próbálni. Meg kell próbálnod trófeákat nyerni’.”

Ronaldo azt még hozzátette, hogy látja a csapat problémáit.

“Ahogyan korábban már mondtam neked, véleményem szerint a Manchester Unitednek az alapoktól kezdve kell mindent újjáépítenie”

Nem is nagyon megy jól a Vörös Ördögöknek: rengeteg pénz elköltése és játékos leigazolása után az előző szezonban csak a 8. helyet szerezték meg az angol bajnokságban, ami a Premier League-éra legrosszabb eredménye a csapat számára, igaz, nyertek egy FA-kupát és egy Ligakupát. A United a jelenlegi szezont sem kezdte túl jól, hiszen az eddigi három mérkőzéséből kettőt elvesztett.