Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NL: Marco Rossi szerint a magyar válogatott győzelmet érdemelt volna

A magyar válogatott gól nélküli döntetlent játszott Bosznia-Hercegovina ellen a Nemzetek Ligája A Ligájának második fordulójában…

(Photo by Marvin Ibo Guengoer – GES Sportfoto/Getty Images)

A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi elégedett volt csapata játékával a Bosznia-Hercegovina elleni döntetlent követően:

“A mai mérkőzésen sok egy az egy elleni párharcot megnyertünk, sok labdaszerzésünk volt, megvolt bennünk a győzni akarás. A teljesítményünk nyilván függ az ellenfél szintjétől, mi valójában Bosznia-Hercegovinával vagyunk egy szinten, Hollandia és Németország egy másik polcon van. Amit láttunk ma este az már az volt, amit több éve láthatunk a magyar válogatottól. A lefújás után gratuláltam a srácoknak a hozzáálláshoz, a teljesítményhez, megérdemeltük volna a győzelmet. Természetesen az eredménnyel nem vagyunk elégedettek, a befejezéseknél kellett volna többet tennünk, még akkor is, ha a mai mérkőzésen a bosnyák kapus volt a mezőny legjobbja.”

“Úgy gondolom, hogy amikor a játékosok mindent beleadnak, akkor a szurkolók büszkék lehetnek rájuk. A mérkőzés előtt nem azt kértem a csapattól, hogy győzzünk, mert az eredmény sok tényezőn múlik, hanem hogy emelt fővel tudjuk elhagyni a pályát, s ez lesz továbbra is a cél az NL-ben” – tette hozzá a folytatásra vonatkozóan.

A magyar válogatott az első két meccsén egy pontot szerzett, októberben a hollandok elleni hazai és a bosnyákok elleni idegenbeli meccs szerepel a programban.