Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NL: Szoboszlai büszke a magyar válogatottra

A magyar válogatott gól nélküli döntetlent játszott Bosznia-Hercegovina ellen a Nemzetek Ligája A Ligájának második fordulójában…

(Photo by Robert Szaniszlo/NurPhoto via Getty Images)

A magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik a bosnyákok elleni gól nélküli döntetlen után elmondta, hogy büszke a csapatra, hogy három nappal a németek elleni, 5-0-s fiaskót követően fel tudott állni a padlóról:

“Büszke vagyok a csapatra, hogy a németek elleni ötgólos vereség után ilyen teljesítménnyel rukkoltunk elő, és hogy megmutattuk a valódi énünket. Olyan volt, mintha hárman álltak volna a kapuban, olyan teljesítményt nyújtott a kapusuk. Ezúttal sokkal szervezettebben játszottunk, jobban figyeltünk egymásra, betartottuk a távolságot, az utasításokat. Nem is tudok szomorú lenni. Persze szomorú vagyok, mert a három pont az mégiscsak három pont és nem egy.”

“Jó irányba indultunk el, ezt tartani kell, és akkor szerencsénk is lesz. Ahogy korábban mondtam, lehet, hogy ez az öt nullás pofon jól jött, mert az egész csapat lejött a földre, a valóságba, mert lehet, hogy tizennégy veretlen meccs után kicsit elszálltunk. A mai meccsen mutatott küzdelemmel, akarással futballoztunk, tizenkilenc gólhelyzetünk mutatja, hogy jó irányba indultunk el” – ismerte be a Liverpool középpályása.

A magyar válogatott az első két meccsén egy pontot szerzett, októberben a hollandok elleni hazai és a bosnyákok elleni idegenbeli meccs szerepel a programban.